onsdag 23 maj 2012

Naturligt shampoo


Nytt i sortimentet från http://www.naturesbeauty.se/har/78-naturligt-shampoo.html


Detta underbara naturliga shampoo kommer från det så kallade tvättnötsträdet. Nötterna plockas och mals ner till pulver. Ett helt naturligt shampoo.

Hur andvänder jag detta?
Blanda lite pulver i din hand tills du får en behaglig smet, shamponera sedan in håret och låt verka. Du skall inte ens behöva balsam. Detta kändes lite konstigt i början men sedan gav det med sig. Detta är det ultimata eko vänliga shampoo som jag provat. Kanske blev du lite sugen du med. 

torsdag 17 maj 2012

Lyxig ansiktsrengöring för dig med känslig hy

En ekologisk skummande ansiktsrengöring utan parfym. Fylld med jojobaolja och rosmarins antioxidanter för dig med extra känslig hy. Detta är en mild och lätt ansiktsrengöring för din hy. Packad med certifierade ekologiska produkter. Toppen att andvända varje dag för hela kroppen,funkar utmärkt att raka sig med.

www.naturesbeauty.se

fredag 4 maj 2012

Magisk salva

Denna salva är helt underbar. Jag brukar få torra fläckar på mina händer likt eksem, men med denna salva så var den puts väck. Frugan gillade också denna till att smörja magen när hon väntade vår dotter, strechmarks? Inga strechmarks var det här. Man kan nog använda denna till lite allt möjligt.

Vad innehåller den
Olivolja,Bivax,Lavendel

Naturliga produkter,det gillar vi.
Du hittar den hos www.stillahudvård.se